سایت طلاء

۰۴/۰۷/۱۳۹۰   

http://mesghal.com  

پیش بینی قیمت طلا،نقره و مس (تومان)-ساعت به روز رسانی:10:34:08
قیمت هر مثقال طلای 17 عیار:212230
قیمت هر مثقال طلای 18 عیار:225780
قیمت هر گرم طلای 18 عیار:48990
قیمت هر گرم نقره :1170
قیمت هرکیلو گرم مس :8970
 قیمت طلا در بازار ایران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 17:59 یکشنبه 03/07/90
قیمت هر مثقال طلای 17 عیار:224000
قیمت هر مثقال طلای 18 عیار:238300
قیمت هر گرم طلای 18 عیار:51710
قیمت هر مثقال طلای 19 عیار:251010
قیمت هر  گرم طلای 19 عیار:54570
قیمت هر مثقال طلای 20 عیار:264670
قیمت هر  گرم طلای 20 عیار:57540
قیمت هر مثقال طلای 21 عیار:278010
قیمت هر  گرم طلای 21 عیار:60440
قیمت هر مثقال طلای 22 عیار:291040
قیمت هر  گرم طلای 22 عیار:63270
قیمت هر مثقال طلای 24 عیار:317730
قیمت هر  گرم طلای 24 عیار:69070
 پیش بینی قیمت سکه  (تومان)-ساعت به روز رسانی:10:34:08
تمام سکه بهار آزادی طرح قدیم:574900
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید:544900
نیم سکه بهار آزادی :  261500
ربع سکه بهار آزادی :136200
 قیمت فروش سکه در بازار ایران(تومان)-ساعت به روز رسانی:     17:59 یکشنبه 03/07/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قدیم:602000
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید:572000
نیم سکه بهار آزادی :275000
ربع سکه بهار آزادی :143000
سکه یک گرمی :75000
 قیمت فروش سکه در بانک(تومان)-ساعت به روز رسانی:     11:00 یکشنبه 03/07/90
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید:566800
نیم سکه بهار آزادی :265200
ربع سکه بهار آزادی :136240
سکه گرمی :72800
 نرخ جهانی کالاهای اساسی(دلار)-ساعت به روز رسانی:10:34:08
قیمت پلاتین:1507.99
قیمت نقره:28.01
قیمت مس:6905.34
قیمت پالادیوم:611.24
قیمت گندم:642.5
قیمت سویا:1258.75
قیمت ذرت:640.25
قیمت قهوه:242.64
قیمت شکر:24.77
قیمت الوار:233.84
قیمت بنزین:255.45
قیمت گاز طبیعی:3.74
قیمت نفت خام:77.81

 نرخ جهانی شاخص بازارها(دلار)-ساعت به روز رسانی:10:34:08
قیمت Nikkei:8440
قیمت S&P500:1119
قیمت NASDAQ:2176.25
قیمت Dow Jones:10590
قیمت DAX:5135
قیمت CAC:2761.5
 نرخ جهانی فلزات(دلار)-ساعت به روز رسانی:09:16 دوشنبه 04/07/90
قیمت سرب:2045
قیمت روی:1941
قیمت آلومینیم :2169.5
قیمت قلع:19095
قیمت نیکل:17920
قیمت فولاد:565
 نسبت ارز ها در بازار جهانی-ساعت به روز رسانی:10:34:08
یورو به دلار:EURUSD1.3418
پوندبه دلار:GBPUSD1.5465
دلار استرالیابه دلار:AUDUSD0.9666
دلار نیوزیلندبه دلار:NZDUSD0.7681
دلار به دلار کانادا:USDCAD1.035
دلار به فرانک سوئیس:USDCHF0.9081
دلار به ین ژاپن:USDJPY76.28
دلار به یوان چین:USDRMB6.3911
دلار به روپیه هند:USDINR49.57
دلار به دلار سنگاپور:USDSGD1.3058
دلار به دلار هنگ کنگ:USDHKD7.7997
دلار به کرون نروژ:USDNOK5.8779
دلار به کرون سوئد:USDSEK6.9483
دلار به کرون دانمارک:USDDKK5.5445
دلار به رند آفریقای جنوبی:USDZAR8.2748
دلار به پزوی مکزیک: USDMXN13.5704
دلار به لیر ترکیه: USDTRY1.8485
پوند به ین ژاپن:GBPJPY117.97
یورو به ین ژاپن:EURJPY102.35
دلار استرالیابه ین:AUDJPY73.73
یورو به فرانک سوئیس:EURCHF1.2184
دلار کانادا به ین ژاپن:CADJPY73.68
پوند به فرانک سوئیس:GBPCHF1.4043
فرانک سوئیس به ین ژاپن:CHFJPY83.99
یورو به پوند:EURGBP0.8675
دلار به رینگیت مالزی:
USDMYR3.19111
دلار به دینار عراق:
USDIQD1170.5
دلار به درهم امارات:
USDAED3.67295
 قیمت ارز در بازار ایران(تومان) ساعت به روز رسانی: 18:00 یکشنبه 03/07/90
ارزخرید فروش
دلار آمریکا1264 1270
دلار کانادا1270 1280
یورو1723 1732
پوند انگلستان1990 2000
دلار استرالیا1290 1300
فرانک سوئیس1420 1440
کورون سوئد187 194
کورون نروژ215 223
کورون دانمارک226 233
یکصد ین ژاپن1620 1640
دلار هنگ کنگ138 160
رینگیت مالزی 405 415
لیر ترکیه690 705
ریال عربستان331 339
دینار کویت4150 4400
درهم امارات342 347
هزاردینار عراق980 1030
یوان چین195 200
روپیه هند22 28
بات تایلند36 43
افغانی افغانستان22 27
درام ارمنستان2.8 3.8
لیره سوریه21 25
روپیه پاکستان13 16
منات آذربایجان1500 1600
 قیمت ارز در بانک مرکزی(ریال) ساعت به روز رسانی:    09:45 دوشنبه 04/07/90
ارزخرید فروش
دلار آمریکا10781 10816
دلار استرالیا10496 10535
دلار کانادا10431 10468
یورو14449 14499
پوند انگلیس16692 16752
فرانک سوئیس11856 11900
یکصد ین ژاپن14138 14184
دینار بحرین28640 28737
درهم امارات2938 2948
ریال عربستان2880 2890
دینار کویت38915 39049
کورون سوئد1553 1559
کورون نروژ1841 1848
کورون دانمارک1946 1953
دلار هنگ کنگ1385 1390
ریال عمان28046 28141
روبل روسیه334 339
ریال قطر2966 2976
هزاروون کره جنوبی9095 9129
لیرترکیه5888 5911

خواص انار

انار یکی از میوه هایی است که از قدیم وجود داشته است حتی در کتب مقدس چندین بار نام آن ذکر شده است . هومر شاعر معروف یونان در کتاب خود ( اودیسه ) از آن نام برده است . معروف ایت که حضرت سلیمان باغ بزری پر از درخت های انار داشته که به ان عشق می ورزیده است .

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  درخت انار بومی ایران و مناطق مجاور آن است . کلمه انگلیسی Pomegranate  از زبان یونانی مشتق شده که به معنی ( سیب با هسته های زیاد ) می باشد .

انار درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا ۶ متر می رسد و در مناطق نیمه گرمسیری می روید . شاخه های آن کمی تیغدر و برگهای آن متقابل ، شفاف و ساده است .

گلهای انار درشت برنگ قرمز اناری ولی بی بو می باشد . میوه آن کروی با اندازه های مختلف دارای پوستی قرمز رنگ و یا زرد رنگ می باشد .

بیشترین سطح زیر کشت این محصول در ایران به مناطقی چون یزد، اصفهان، کرمانشاه، کرمان، زنجان، سمنان، تهران، گرگان، قزوین، مازندران و دیگر استان های مرکزی ایران اختصاص دارد.

اصلی ترین گونه های این محصول، گلوباریک، باجستان، الک شیرین، زاغ، شهور، دانه قرمز، تب لرز، دانه سفید، گل میخوش، ملس، دانه قرمز اصفهانی و ساوه نام دارند.

کشت و توسعه انارعلاوه برایران در کشورهای هندوستان ، ترکیه ، اسپانیا ، تونس ، مراکش ، افغانستان ، چین ، یونان، ژاپن ، فرانسه ، ارمنستان ، قبرس ، مصر و ایتالیا و فلسطین اشغالی رایج است .

تولید کنندگان بزرگ انار در جهان ایران،قزاقستان،اسپانیا و آمریکا می باشند. ایران با داشتن ۶۰ هزار هکتار سطح زیر کشت و ۷۰۰ هزار تن تولید سالیانه به عنوان بزرگترین تولید کننده این محصول در جهان بوده و مقام اول جهان را داراست محصول انار: محصول انار به صورت آب انار،رب و کنسانتره  قابل حصول است.
انتخاب انار: در انتخاب انار انواع سنگین تر آن بهتر است و پوست آن باید صاف ،شفاف ، نازک و بدون ترک باشد.

گلهای انار درشت برنگ قرمز اناری ولی بی بو می باشد . میوه آن کروی با اندازه های مختلف دارای پوستی قرمز رنگ و یا زرد رنگ می باشد .

رویهمرفته در حدود بیست نوع مختلف انار در دنیا موجود است .

این میوه غنی از ویتامین های چون c، B2 و B1 و موادمعدنی مانند سدیم، فسفر، آهن، منیزیم و پتاسیم و ترکیبات قندی ساکارز، گلوکز، فروکتوز و همچنین اسیدهای مالیک و سیتریک است. از پوست این میوه در صنعت داروسازی برای تولید دارو بهره گرفته شده و از خود میوه درصنعت برای تولید آب میوه و کنسانتره استفاده می شود.

نتایج حاصل از مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهند که مصرف میوه ها و سبزی هایی که حاوی ترکیبات پلی فنولیک هستند، به میزان قابل توجهی از میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی، سکته های مغزی و سرطان های مختلف می کاهند.

در حقیقت این مواد از طریق تخریب رادیکال های آزاد حاصل از متابولیسم ترکیبات مواد مغذی در بدن تاثیرات ویژه خود را برجای می گذارند. در سال های اخیر نیز مطالعات فراوانی در زمینه تاثیرات بالقوه آنتی اکسیدان های فنولیک در مجامع علمی مختلف انجام شده است که نتایج حاصله حاکی از مزایای فراوان میوه هایی که رنگ قرمز دارند هستند. انار، انگور قرمز و توت های مختلف قرمز رنگ از جمله این میوه ها بشمار می روند.

انار در این میان به دلیل دارا بودن درصد بالایی از این ترکیبات بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.

خاصیت آنتی اکسیدانی انار و همچنین خواص ضدتوموری پوست آن از جمله فواید این میوه بشمار می روند که توجه محققان در سراسر دنیا را به خود جلب کرده اند. ظرفیت آنتی اکسیدانی این میوه بیشتر به دلیل وجود تانن های قابل هیدرولیز شدن مانند پانی کالاجین در ترکیب آن است. این ماده که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد، بیشتر در پوست و قسمت های سفید داخل آن یافت می شود.

به همین دلیل با توجه به اینکه کل میوه انار در صنعت برای آبگیری مورد استفاده قرار می گیرد، خاصیت آنتی اکسیدانی اینگونه آب میوه ها در مقایسه با آب انارهایی که تنها از دانه انار گرفته شده اند به مراتب بیشتر است. پلی فنولیک انار که از وزن مولکولی بالایی نیز برخوردار است، ۱۵ تا ۳۰ برابر در از بین بردن و خنثی کردن رادیکال های آزاد پراکسیل موفق تر عمل می کند و از این رو خاصیت آنتی اکسیدانی انار در مقایسه با آب انگور قرمز و چای سبز تا سه برابر بیشتر گزارش شده است. همچنین این را هم باید به خواص انار بیفزاییم که این میوه مانع از بین رفتن و تحلیل غضروف ها می شود.

تحقیقات اخیر نشان داده اند، آب انار از افزایش آنزیم هایی که سبب ابتلا به التهاب مفاصل و از بین رفتن غضروف ها می شوند، جلوگیری می کند. انار دارای ماده ضدالتهاب انترلوکین ۱ بی است که این ماده در تحلیل رفتن غضروف ها در اشخاص مبتلا به دردهای مفصلی نقش مهمی دارد. گفتنی است، درد مفاصل از بیماری های رایج درمیان مردم بشمار می رود و افراد مبتلا بیشتر برای تسکین این درد، روش های سنتی و گیاه درمانی را به کار می گیرند.

خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب اناراست . انار میوه ای است که به آن خون ساز می گویند  و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است . انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع کننده چربی ، رفع کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی ، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شکم را دباغی میکند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده ، کمی اشتها ، تهوع ، ضعف عمومی ، تصفیه خون ، خاصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است.

دانه های میوه ی جنگلی انار که به (نار دان)شهرت دارد در معالجه اسهال بسیار موثر است . اب انار شیرین باشکر ونشاسته برای درد سینه وسرفه توصیه می شود . رب انار نیز برای رفع خماری موثر است.

 
 ترکیبات شیمیایی:

قسمت های مختلف درخت انار مخصوصا پوست ریشه و ساقه انار دارای مقدری در حدود ۲۰ درصد تانن و اسید پونی کوتانیک Punicotaniv acid می باشد . پوست درخت انار دارای الکالوئیدی بنام پله تیه رتین Pelletierin است .

در صد گرم دانه انار واد زیر موجود است .

انرژی                              ۳۸ کالری

آب                                  ۸۲ گرم

پروتئین                           ۰/۴ گرم

چربی                            ۰/۳ گرم

مواد نشاسته ای            ۱۰ گرم

کلسیم                         ۴ گرم

سدیم                          ۳ میلی گرم

پتاسیم                       ۲۶۰ میلی گرم

آهن                           ۰/۵ میلی گرم

ویتامین ب ۱               ۰/۲ میلی گرم

ویتامین ب ۲                ۰/۰۳  میلی گرم

ویتامین ب ۳                 ۰/۰۲ میلی گرم

ویتامین ث                   ۴ میلی گرم
 

 
 خواص داروئی:

خواص میوه انار

 از نظر طب قدیم ایران میوه انار سرد ف تر و قابض است . آب انار سرد و تر و پوست انار سرد و خشک و بسیار قابض می باشد .

پوست ریشه درخت انار از بقیه قسمت های این درخت قابض تر است .

کلیه قسمت های درخت انار دارای تان می باشد که بسیار قابض است . برای مصارف دارویی از گل ، برگ ، پوست درخت ، پوست ریشه و دانه انار استفاده می شود .

۱)انار شیرین ادرار آور است .

۲)ملین مزاج است .

۳) آب انار شیرین برای بیماریهای مجاری ادرار مفید است .

۴)ترشح صفرا را زیاد می کند.

۵)آب انار اسهال را برطرف می کند.

۶)اگر آّ انار را با عسل مخلوط کرده و هر روز چند قطره در بینی بچکانید از رشد پولیپ در بینی جلوگیری می کنید .

۷) خون ساز است .

۸)خون را تصفیه می کند .

۱۰)برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است .

۱۱)آب انار خنک کننده است .

۱۲)رنگ صورت را شاداب می کند .

۱۳)صدا را باز کرده و گرفتگی صدا را برطرف می کند .

۱۴)برای وزن اضافه کردن انار بخورید .

۱۵)آب انار مقوی قلب و معده است .

خواص دیگر قسمت های درخت انار

۱٫ جوشانده پوست ریشه درخت انار کرم معده و روده را از بین می برد .

۲٫ جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد کرم درد .

۳٫ برای برطرف کردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و یا جوشانده برگهای انار استفاده کنند .

۴٫خانم هائیکه عادت ماهیانه شان منظم نیست می توانند از جوشانده برگهای انار استفاده کنند.

۵٫برگهای له شده انار را اگر روی پوست بگذارید خارش را از بین می برد .

۶٫برای برطرف کردن سوختگی پوست ، گلهای انار را له کرده و با روغن کنجد مخلوط کنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالید .

۷٫ جوشانده پوست درخت و پوست ریشه درخت انار کرم کش است .

۸٫دم کرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می کند .

۹٫دم کرده گلهای انار را بصورت غرغره برای از بین بردن زخمهای دهان بکار ببرید .

۱۰٫برای برطرف کردن دندان درد ، دم کرده ریشه درخت انار را در دهان مضمضه کنید .

۱۱٫انار ترش و شیرین (میخوش )ادرار را زیاد می کند .

۱۲٫ برای برطرف کردن بواسیر باید معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد .
 

۱۳ – جوشانده پوست انار برای گلو درد و زخم گلو ورفع بواسیر مفید می باشد.

۱۴ – جوشانده گل انار برای از بین بردن زخم های دهان و اسهال مزمن وبهمراه کنجد برای بهبود سوختگی مفید می باشد.

۱۵ – جوشانده ریشه انار برای دندان درد و تنظیم عادت ماهیانه در زنان مفید می باشد

۱۶ – جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد

خاصیت‎ ضد سرطانی‎ آب‎ انار

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،   پژوهش‌های‎ جدید نشان می‎دهد آب‎ انار خاصیت‎ ضد سرطانی‎ دارد. طبق تحقیقات سازمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران‎ آکادمی‎ علوم‎ امریکا دریافته اند که ، مصرف‎ آب‎ انار از ابتلاء بـه‎ سرطان‎ پروستات‎ جلوگیری‎ می‎کند.

 باکشف‎ جدید راه‎‎ دستیابی‎ بـه خواص‎ ضد سرطانی‎ و نحوه‎‎ معالجه سرطان‎ با آب‎ انار هموارتر شده‎ است‎ . متخصصان‎ تغذیه‎ مصرف‎ آب‎ انار را صبح‎ و پیش‎ از صبحانه‎‎ توصیه می‎ کنند.

انتخاب انار و شیوه نگهداری آن
انار را در دست بگیرید تا وزنش را بدانید (دانه های آن حدود ۵۲ درصد وزن کل میوه را تشکیل می دهند). اگر وزن انار به نسبت اندازه اش، سبک بود، سعی کنید انار سنگین تری را بردارید. پوست انار باید شفاف و سفت بوده و ترک یا شکافی نداشته باشد. انار درست را می توان تا یک ماه در جای تاریک و خنک و یا به مدت دوماه در داخل یخچال نگهداری کرد. دانه های این میوه را تا سه روز می توان در یخچال نگه داشت.

برای یخ زدن دانه ها، باید آن ها را درون ظرف بی منفذی ریخت. به این ترتیب حدود شش ماه داخل یخ زن (فریزر) سالم می مانند.

موقعی که یخ دانه ها باز می شود، دیگر مثل دانه های تازه قابل خوردن نیستند، ولی برای آب گرفتن مناسب می باشند.

در واقع، فرایند انجماد، دیواره های یاخته ای (سلولی) گوشت میوه که دانه ها را در برگرفته اند، از بین می برد و همزمان با آب شدن یخ، عصاره خود را از دست می دهند. چنانچه آب انار را گرفته اید، آن را می شود به مدت تقریبی شش ماه داخل ظرف بی منفذی منجمد ساخت.

فرآورده های انار
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  از آب انار برای درست کردن ژله، عصاره، چاشنی (سس)، چاشنی سرکه ومخلوط آب نمک، سرکه و ادویه استفاده می شود. تمام دانه ها را می توان روی سالاد یا پس غذا (دسر) پاشید و یا همراه باگوشت قرمز، گوشت ماکیان یا ماهی مصرف کرد. برای درآوردن دانه های میوه مزبور، بالا تا پایین آن را قاچ کنید و پوست را چند جا به طور عمودی از بالا به پایین آرام ببرید. سپس انار را در ظرفی پر آب بیندازید.

هرقسمت را به دقت از هم جدا سازید و به کمک انگشتانتان دانه ها را از تکیه گاه هایشان واقع در مغز میوه در آورید و غشاهای نازک که خوشه را از دانه ها مجزا می کنند، بیرون آورید. به این ترتیب دانه ها پایین افتاده و پوست و غشا بالا می مانند. آنگاه دانه ها را داخل آب کش بریزید.

اگر می خواهید آب انار بگیرید، دانه های آن را در مخلوط کن بریزید و بگذارید آنقدر کارکند تا عصاره میوه به دست آید. سپس به وسیله الک دارای سوراخ های ریز، یا (پارچه ای نازک) دانه ها را از عصاره جدا کنید.

به طور کلی، یک انار متوسط حدود سه چهارم پیمانه دانه و نصف پیمانه آب به دست می دهد. قسمت های مورد استفاده میوه انار; گل، دانه، پوست، ریشه، برگ وساقه است.

کم کاری تیروئید و تعذیه

کم کاری تیروئید و تعذیه
در افرادی که از کم کاری تیروئید رنج می برند از طریق تغذیه می توان متابولیسم بدن را بطور موثری کنترل کرد.مصرف مواد معدنی،ویتامین ها،اسیدهای چرب روی،کلسیم،منیزیم،سلنیوم،اسید فولیک و یددر بهبود کم کاری تیروئید نقش اساسی دارد.بنابراین خوردن مقادیر زیاد میوه و سبزیجات بهترین تغذیه برای کم کاری تیروئید است.حاملگی نیز در بروز یا تشدید کم کاری تیروئید نقش دارد.بنابراین خانمها باید مقادیر زیادی آب میوه تازه و سبزیجات را در رژیم غذایی خود مصرف نمایند.
ویتامینهایی مانند ویتامین C،A، B2وE جهت تولید هورمون ضروری می باشند.L Tyrosine نیز در بهبود عملکرد تیروئید نقش دارد.بنابراین گنجاندن این مواد در رژیم غذایی لازم است.
در کم کاری تیروئید باید رژیم غذایی متعادلی داشت و مصرف کربوهیدرات،پروتئین و ویتامینها در یک رژیم متعادل لازم است. در چنین رژیمی باید کربوهیدرات پیچیده 30درصد ، پروتئین 40درصد و 30 چربی درصد رژیم را تشکیل دهدو فیبر نیز باید به مقدار کافی در رژیم وجود داشته باشد.
غذاهایی که هم دارای خاصیت درمانی بوده و هم در جلوگیری از کم کاری تیروئید موثرند عبارتند از:
-پیاز،سیر،تربچه، گیاهان دریایی،گنگر فرنگی،زرده تخم مرغ،کنجد،جوانه گندم،غلات سبوس دار،مغزجات، ،غذاهای دریایی،ماءالشعیر،قارچ،برگهای شلغم،آب میوه های تازه به ویژه آب آناناس.
-لسیتین،فسفر و سیلیس نیز باید در رژیم غذایی وجود داشته باشد.
غذاهایی که نباید مصرف شود:
-کلم، شلغم ،خردل، سویا ،بادام زمینی، ارزن و قارچ
-مصرف مارگارین و چربی های هیدروژنه،نمک طعام،آب کلردار،آنتی بیوتیک،آسپارتام،منوسدیم گلوتامات،مواد سرطان زا(افزودنی هاو روغن های صنعتی)،نوشیدنی های الکلی،همبرگر،پیتزا،سوسیس،کالباس،غذاهای سرخ شده،پپسی و کوکا را باید بسیار محدود نمود.
مکمل های غذایی که باید مصرف شود:
ید:4میلی گرم روزانه

ویتامین B6: بیست و پنج میلی گرم روزانه 

ویتامین ب کمپلکس : هفتاد و پنج میلی گرم روزانه

ویتامین C: دو تا سه گرم روزانه

ویتامین E :دویست تا چهارصد واحد روزانه

مس:دومیلی گرم روزانه

روی:پانزده میلی گرم روزانه

تیروزین:پانصدمیلی گرم روزانه


توصیه های غذایی
-عوامل تشدید کننده کم کاری تیروئید را حذف کنید.مثل خوردن بعضی غذاها.البته توجه داشته باشید که مکمل های سویا برای جلوگیری از پوکی استخوان و شرایط بعد از یائسگی در خانمها لازم است.بنابراین اگردر حد متعادل مصرف شود،بدن خود را سازگار می کند.
-شرایط ایجاد استرس را کاهش دهید.
-در هنگام استفاده از مرغ و بوقلمون کاملا پوست آن را جدا نمایید.
-از مکمل های غذایی جهت تقویت غده تیروئید استفاده شود.
-ید و همچنین ویتامین E که به جذب ید کمک می کند، باید در رژیم غذایی وجود داشته باشد.
-در صورت ابتلا به بیماری کاندیدیازیس قارچ و مخمر استفاده نشود.
-اسید آمینه تورین از مغذی های لازم برای ساختن هورمون تیروئید است.مصرف200-1000میلی گرم آن در روز توصیه می شود.
-Forskolin عصاره گیاه Ayurvedic است، که با فعال کردن آنزیم آدنیل سیکلاز و بالا بردن سطح  cyclic AMP حساسیت گیرنده های سلولی را افزایش می دهد.وجودCyclic AMP جهت پاسخ صحیح بیولوژیک سلول به هورمون ضروری است و همچنین برای ایجاد ارتباطات سلولی در هیپوتالاموس و هیپوفیز و نیز برای کنترل بازخورد(فید بک) هورمونها لازم است.
cAMP  برای ساختن و تنظیم هورمون تیروئید،هورمون رشد،کورتیزول، تستوسترون ، ملاتونین،DHEA و دیگر هورمونها لازم است.مصرف 1تا2 عدد کپسول cAMP در روز توصیه می شود.
-Gugulipid عصاره طبیعی و گرفته شده از رزین درخت است که به کاهش کلسترول و کاهش لیپیدهای سرم و افزایش سطح HDL بطور همزمان کمک می کند.مصرف 3تا 6 عدد کپسول آن روزانه توصیه می شود.